Blog

PV-WT20W Smart Watch

Indfang hver eneste detalje

Kernen i dette smartwatch er et Full HD-kamera med en imponerende opløsning på 1080p. Uanset om du dokumenterer en overvågning eller optager et vigtigt interview, sikrer PV-WT20W, at alle detaljer bliver optaget upåklageligt. Dagene med iøjnefaldende udstyr er forbi; nu kan du diskret optage med et enkelt tryk på håndleddet.

Problemfri Wi-Fi-integration

En af de mest fremtrædende funktioner ved PV-WT20W er den indbyggede Wi-Fi-forbindelse. Denne innovation giver dig mulighed for at styre, se og downloade videoer direkte fra din smartphone eller andre autoriserede enheder.

Ubesværet betjening i marken

Enkel betjening er en prioritet for PV-WT20W. Det intuitive knaplayout sikrer, at kameraet er hurtigt og ligetil at betjene, selv i pressede situationer. Dette smartwatch fungerer som et diskret, men meget effektivt værktøj til professionelle, der ikke har brug for komplekse opsætninger.

Statusopdateringer i realtid

PV-WT20W holder dig informeret med særlige indikatorer på skærmen, der giver vigtige opdateringer af enhedens status. Du kender altid dit batteriniveau, optagestatus og Wi-Fi-forbindelse, så du kan bevare kontrollen uden distraktioner.

Rigelig opbevaring til udvidet overvågning

Med plads til et hukommelseskort på op til 32 GB kan du optage omfattende film uden at være bange for at løbe tør for lagerplads. Derudover forenkler overskrivningsfunktionen administrationen af hukommelseskortet, så du kan fokusere på din mission uden afbrydelser.

Fjernbetjening og overvågning

En af PV-WT20W’s mest bemærkelsesværdige funktioner er muligheden for at fjernstyre kameraet fra din smartphone. Denne funktion giver dig mulighed for at starte optagelser, finjustere indstillinger og se live-feeds af dine omgivelser fra en diskret afstand. Det forbedrer dine overvågningsmuligheder og giver dig overtaget, når du skal indsamle vigtige beviser.