Blog

PV-WT20W Smart klocka

Fånga varje detalj

I grunden har denna smartwatch en Full HD-kamera med en imponerande 1080p-upplösning. Oavsett om du dokumenterar en spaning eller spelar in en viktig intervju ser PV-WT20W till att varje detalj registreras på ett oklanderligt sätt. Tiden med iögonfallande utrustning är förbi; nu kan du spela in diskret med en enkel handledsrörelse.

Sömlös integrering av Wi-Fi

En av de utmärkande egenskaperna hos PV-WT20W är den inbyggda Wi-Fi-anslutningen. Med denna innovation kan du styra, visa och ladda ner videor direkt från din smartphone eller andra auktoriserade enheter.

Enkel användning i fält

Enkel drift är en prioritet för PV-WT20W. Den intuitiva knapplayouten säkerställer att det går snabbt och enkelt att använda kameran, även i pressade situationer. Denna smartklocka fungerar som ett diskret men mycket effektivt verktyg för yrkesverksamma och eliminerar behovet av komplexa inställningar.

Statusuppdateringar i realtid

PV-WT20W håller dig informerad med speciella indikatorer på skärmen som ger viktiga uppdateringar av enhetens status. Du har alltid koll på batterinivå, inspelningsstatus och Wi-Fi-anslutning, så att du kan behålla kontrollen utan distraktioner.

Gott om lagringsutrymme för utökad övervakning

Med plats för upp till 32 GB minneskort kan du spela in omfattande filmer utan att behöva vara rädd för att få slut på lagringsutrymme. Dessutom förenklar överskrivningsfunktionen hanteringen av minneskort, så att du kan fokusera på ditt uppdrag utan avbrott.

Fjärrstyrning och fjärrövervakning

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna hos PV-WT20W är möjligheten att fjärrstyra kameran från din smartphone. Med den här funktionen kan du starta inspelningar, finjustera inställningar och visa livebilder av din omgivning från ett diskret avstånd. Den förbättrar din övervakningsförmåga och ger dig övertaget när det gäller att samla in avgörande bevis.